Huiskamer Almere – Lelystad


  Buienradar Europa: klik hier

  Aardbevingen Italië: klik hier

  Toestand bergpassen: klik hier

  Wind, Sneeuw, ...: klik hier

  Advies onweer: klik hier


   

  Huiskamer Almere – Lelystad

  Datum/Tijd:
  07/04/2018
  14:00 - 17:30

  Locatie:
  Then huize van Vincent
  Krachtveld 68
  Almere

  Categorieën:


  Ook voor niet-leden!

  Bij mij zijn de voorbereidingen voor het komend seizoen al weer begonnen. Mijn spulletjes liggen al  klaar voor de volgende tocht. En bij jullie?

  • Heb je er al zin in, sta je te popelen,
  • heb je nog vragen voor het komend jaar?
  • En voor de nieuwelingen,
  • wil je nog info verzamelen vóór je op weg gaat?

  Vlak vóór het seizoen organiseren we weer een voorjaarsbijeenkomst. Heb je concrete vragen, neem ze mee (en geef ze als het even kan tevoren door, dan kan ik misschien iemand vinden die er specifiek op in kan gaan). Voor diegene die weer de bedoeling hebben volgend jaar op pad te gaan, voor het eerst of een herhalingstocht, kom inspiratie halen of doorgeven.

  Het programma zal bestaan uit,

  – een kort welkom,
  – wandeling in de buurt, en
  – als altijd sluiten we af met een gezellig keuvelen waarin de vragen die tijdens de wandeling niet aan   bod kwamen, nog eens door kunnen nemen.

   

  Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden.

  Het Huiskamerproject van de vereniging is een initiatief om mensen die naar een van de pelgrimsplaatsen gelopen of gefietst hebben, in contact te brengen met mensen die nog onderweg gaan, of misschien wel weer opnieuw de stoute schoenen aantrekken. Het is bedoeld om mensen vanuit de eigen regio in contact te brengen met elkaar en een uitwisseling van ervaringen, vraagbaak voor informatie, of een herbeleving van de eigen reis en daarmee inspiratie voor anderen te zijn.  In een ongedwongen setting bij een van de leden thuis, is er ruimte verder te vragen over de zaken die je bezig houden. Doorgaans zijn we met een groepje van 5 tot 10 man (in steeds wisselende samenstelling).

  Als je zin hebt, geef je op. Laat even weten of je komt..

  Zie je graag op de dag,

  Vincent Oomen
  Krachtveld 68
  Almere
  036 53 17 372

  vincentoo@pelgrimswegen.nl