Informatie web account

Je Pelgrimsaccount

Account Email en Login

In de dagen nadat je lid bent geworden zullen we je pelgrimswegen.nl  website account aanmaken.

Dit account is gekenmerkt door een een gebruikersnaam, een wachtwoord en een E-mail adres.

De gebruikersnaam dient om je aan te melden op het systeem en deze kan achteraf niet gewijzigd worden. Standaard stellen we die in op voornaam.geboortenaam. Wil je iets anders dan de standaard naam vul dan onderstaand formulier in.

Het wachtwoord kan je zelf instellen door in het scherm mijn_account onder het menu Lid Worden onderaan op wachtwoord vergeten? te drukken.

Het E-mail adres is standaard het adres dat je hebt opgegeven bij de aanmelding als lid (privé E-mail). Dit adres moet echter uniek zijn, deel je dit met een ander lid dan maken we voor jou een adres aan van de vorm xxxx@pelgrimswegen.nl. Mail aan dit adres wordt dan door gezonden naar je privé E-mail adres. Ook in andere gevallen, bijvoorbeeld om veiligheid ‘s redenen of ter bescherming van je privé gegevens, kan je ons verzoeken een @pelgrimswegen.nl aan te maken. Vul in dit geval ook onderstaand formulier in.

Bekijk hier informatie over de betekenis van de verschillende gegevens in je profiel en hoe ze gebruikt worden.

Andere profiel gegevens kan je zelf hier aanpassen nadat je account aangemaakt is.

Wil je verhinderen dat een website account aangemaakt wordt of dat een bestaand account verwijderd wordt zend dan je verzoek naar webmaster@pelgrimswegen.nl, op dit adres kan je ook terecht met andere vragen of opmerkingen over je website account.

Naam:*
Lidnummer (opt)

Je privé Email adres is het adres dat je aan de ledenadministratie hebt doorgegeven bij je inschrijving.

Privé E-mail: *

Je website gebruikersnaam is de login-naam die je gebruikt om je aan te melden op de website pelgrimswegen.nl, deze gebruikersnaam kan niet met een ander gedeeld worden. Maak je al gebruik van een account op pelgrimswegen.nl vul dan hier je loginnaam in.

Website gebruikersnaam

Je account email adres kan niet gedeeld worden met een andere account, dit in tegenstelling tot je privé E-mail adres.Je kan gebruik maken van

  1. een bestaand e-mail adres dat enkel door jou gebruikt wordt of
  2. een pelgrims mailadres  van de vorm naam@pelgrimswegen.nl.

Maak je van de tweede optie gebruik dan maken wij voor jou dit Email adres aan en sturen mails die op dit adres toekomen automatisch door naar je privé email adres zonder ze op de server te bewaren.

Account Email adres:
Opmerking aan de webbeheerder
Kopieer de tekens die in het gekleurde veld verschijnen, om aan te tonen dat je geen robot bent. En druk daarna op de knop verstuur om je gegevens te verzenden.