Leden- & Ontmoetingsdagen


  Ook benieuwd hoe de nieuwe website werkt? Lees hier meer over de werking ervan.


  Buienradar Europa: klik hier

  Aardbevingen Italië: klik hier

  Toestand bergpassen: klik hier

  Meer "weer" in Nederland: druk hier

  Wind, Sneeuw, ...: klik hier

  Advies onweer: klik hier


   

  Leden- & Ontmoetingsdagen


  Tweemaal per jaar organiseert de Vereniging Pelgrimswegen naar Rome een Leden- & Ontmoetingsdag in aansluiting op haar Algemene Leden Vergadering (ALV).

  De ontmoetingsdag in het voorjaar is bestemd voor leden van de vereniging en op de dag in het najaar zijn zowel leden als niet-leden welkom.

  Het programma wordt gepubliceerd in de agenda op de website. Daar kun je je ook registreren en inschrijven voor de workshops of lezingen die je wil bijwonen. In de Nieuwsbrief van augustus en de Omnes van oktober wordt het programma en het thema van de najaars-ontmoetingsdag nader toegelicht.

  Na de ALV wordt de dag traditioneel geopend met een voorstelling of voordracht over een bijzonder aspect van een pelgrimstocht. Naast interessante lezingen en workshops is er een Piazza. Daar kunnen wandelaars en fietsers medepelgrims ontmoeten en informatie krijgen over diverse pelgrimsroutes naar Rome, maar ook naar andere locaties. Tevens is hier veelal ook aanvullende informatie te vinden over de in de presentaties en workshops besproken onderwerpen.


  ALV die op 1 april 2017 in Groesbeek plaatshad.

  De documenten t.b.v. de vergadering die op 1 april 2017 plaatshad vind je hier.

  Een foto impressie vind je hier.