Boekvoorstelling Camino Encounters

  Verlofdagen in Europa: klik hier


  Buienradar Europa: klik hier

  Aardbevingen Italië: klik hier

  Toestand bergpassen: klik hier

  Wind, Sneeuw, ...: klik hier

  Advies onweer: klik hier


   

  Boekvoorstelling Camino Encounters

  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd:
  21/09/2018
  20:00 - 22:00

  Categorieën:


  Boekenpresentatie van het boek ‘de Camino Encounters‘ in de Koppelkerk in Bredevoort

  van 20.00 tot 22.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

  Tijdens de boekenpresentatie zal het laatste boek, Camino Encounters Earth book, gelanceerd worden. Hierbij is de serie compleet.

  Ellen Richardson- Stoltenborg heet u allen van harte welkom!

  Op vrijdag 21 september presenteer ik mijn vijfdelige levensverhaal ‘Camino Encounters’ in de Koppelkerk in Bredevoort. Met diverse pelgrimstochten naar Santiago de Compostela kreeg ik weer grip op een veelbewogen periode in mijn leven. Ik heb ontdekt dat de grote gebeurtenissen in het leven samenhangen met de Oosterse leer van de Vijf Elementen.

  Na zeventien jaar van zorgen voor een ongeneeslijk zieke echtgenoot, het opvoeden van onze twee dochters en zorgen voor brood op de plank, heb ik besloten aan de slag te gaan met mijn innerlijke wonden door de ‘Camino’ te lopen, de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Het werden meerdere tochten waarvan de laatste, een 900 kilometerlange tocht, het hoogtepunt zou worden. Maar dat liep anders.
   
  Met een blaar op mijn hiel kwam ik in een ziekenhuis in Porto terecht. In plaats van de juiste medische behandeling, beleefde ik een diep traumatische week waarin ik vreesde voor mijn leven. Het deed mij beseffen dat onze woning in Aalten, waar zoveel gebeurd was waarvoor ik wilde vluchten, eigenlijk mijn veilige haven is. De ervaring in Porto heeft mij doen besluiten om mijn verhaal op te schrijven. Dit heb ik gedaan aan de hand van de Vijf Elementen van de Nine Star Ki, de Negen Sterren Astrologie: metaal, water, hout, vuur en aarde. Volgens de leer van Nine Star Ki past bij elk persoon een element. Mijn element is metaal, dat staat aan de ene kant voor moed en aan de andere kant voor verdriet. Jarenlang heb ik het verdriet niet toegelaten, daardoor raakte ik in disbalans.
   
  Tijdens de boekenpresentatie zal ik onder andere vertellen over mijn Camino’s naar Santiago de Compostela en welke invloed deze hebben gehad op mijn leven. Tevens, zal ik uitgebreid ingaan op de filosofie van de Vijf Elementen van de Nine Star Ki. In de pauze zal ik mijn boeken signeren.

   

   zie verder //www.bridges.services/