Boek voorstelling Pelgrim met een knipoog

  Verlofdagen in Europa: klik hier


  Buienradar Europa: klik hier

  Aardbevingen Italië: klik hier

  Toestand bergpassen: klik hier

  Wind, Sneeuw, ...: klik hier

  Advies onweer: klik hier


   

  Boek voorstelling Pelgrim met een knipoog

  Datum/Tijd:
  08/03/2021 - 21/04/2021
  00:00

  Categorieën:


  Pelgrimswegen lid en Italië expert Herman Cole stelt zijn boek ‘Pelgrim met een Knipoog’ voor over de reis van Marinus GEUBELS, geboortig van Sinay, Lande van Waes in 1735. Langs Rome gaat de reis naar Jeruzalem en terug naar Vlaanderen.

  Dit met een aantal lezingen die je via internet kan bijwonen.

  Op maandag 8 maart 2021 om 15u wordt Pelgrim met een knipoog – Dóór Italië naar Jeruzalem de virtuele ruimte ingeZoomd. Inschrijven voor deze Nederlandstalige presentatie via secretariaat@anfiteatro.be is zeer gewenst. Kosteloos

  Op zondag 14 maart 2021 om 11u organiseert ’t Oneindige Verhaal een virtuele presentatie, in het kader van het Sint-Niklase R-Oh-de Loper-weekend. In samenwerking met Sintur9100 Pasar. Graag inschrijven via info@oneindigeverhaal.be . Gratis. De eerste 96 (!) kopers van een Pelgrim in deze boekhandel gaan naar huis met een gratis  flesje Tripel Karmeliet.

  Op vrijdag 19 maart om 20u staat een virtuele presentatie in het Italiaans gepland door de Gentse culturele kring ‘Il Caffè’. Informatie: www.ilcaffe.be . Gratis voor leden van ‘Il Caffè’, 5 euro voor niet-leden.

  Op woensdag 21 april om 20u gaat de auteur anderhalf uur de ruimte in met de Leuvense vereniging SPQR die -zoals elk jaar- op die dag de stichtingsdatum van Rome herdenkt. Herman Cole kreeg in 2011 van hen de 2,6 kg wegende Romulusprijs toegekend.

  Volgende evenementen kunnen gevolgd worden op dezaakvansinterklaas.eu/KNIPOOG.html