Informatie web account

Je Pelgrimsaccount

Account Email en Login

In de dagen nadat je lid bent geworden zullen we je pelgrimswegen.nl  website account aanmaken.

Dit account is gekenmerkt door een een gebruikersnaam, een wachtwoord en een E-mail adres.

De gebruikersnaam dient om je aan te melden op het systeem en deze kan achteraf niet gewijzigd worden. Standaard stellen we die in op voornaam.geboortenaam. Wil je iets anders dan de standaard naam vul dan onderstaand formulier in.

Het wachtwoord kan je zelf instellen door in het scherm mijn_account onder het menu Lid Worden onderaan op wachtwoord vergeten? te drukken.

Het E-mail adres is standaard het adres dat je hebt opgegeven bij de aanmelding als lid (privé E-mail). Dit adres moet echter uniek zijn, deel je dit met een ander lid dan maken we voor jou een adres aan van de vorm xxxx@pelgrimswegen.nl. Mail aan dit adres wordt dan door gezonden naar je privé E-mail adres. Ook in andere gevallen, bijvoorbeeld om veiligheid ‘s redenen of ter bescherming van je privé gegevens, kan je ons verzoeken een @pelgrimswegen.nl aan te maken. Vul in dit geval ook onderstaand formulier in.

Bekijk hier informatie over de betekenis van de verschillende gegevens in je profiel en hoe ze gebruikt worden.

Andere profiel gegevens kan je zelf hier aanpassen nadat je account aangemaakt is.

Wil je verhinderen dat een website account aangemaakt wordt of dat een bestaand account verwijderd wordt zend dan je verzoek naar webmaster@pelgrimswegen.nl, op dit adres kan je ook terecht met andere vragen of opmerkingen over je website account.