home Pelgrims forum Wandelroutes Aanloop routes Aanlopen naar oostelijke route

Weergave van 1 genest reactie
 • Auteur
  Berichten
  • #19465
   ErinnErinn w
   Bijdrager

   Goedenavond,

   Ik heb een vraag over het aanlopen naar de oostelijke route. De berichtgeving op deze website hierover heb ik al bestudeerd.
   Op dit moment ben ik via de Jacobsweg Amstelredam op weg vanuit De Goorn (NH) naar ‘s-Hertogenbosch. Daarna heb ik de keuze om via een andere Jacobsweg naar Nijmegen te lopen en daar aan te sluiten op de E8 in Duitsland. Andere optie is doorlopen tot aan Roermond en daar de grens over. Volgens de metrokaart van de oostelijke route zou het traject Roermond-Kempen (Dtsl) om aan te sluiten op de E8 10 km lang zijn. Als ik de route uitzet in Google Maps kom ik uit op een traject van 40 km en een looptijd van rond de 8 uur. Wat is correct. Ik heb tevens gecheckt of er mogelijk sprake is van meerdere plaatsen die Kempen heten, maar dat is niet het geval..

   Ik loop de tocht alleen. Zijn er pelgrims die ervaring hebben met het traject Nijmegen aansluitend op de E8 of met het traject Roermond-Kempen? Ik zou er de voorkeur aan geven zolang mogelijk in eigen land te lopen, alleen heb ik mijn vraagtekens bij het traject Roermond-Kempen. Laatste wat ik wil is helemaal verkeerd uitkomen. Alvast hartelijk dank.

   Groet,

   Erinn

  • #19488
   ErinnErinn w
   Bijdrager

   Jammer, maar het is duidelijk, een inactief forum. 16 dagen verder zonder zelfs een enkele weergave. Ik los het zelf wel op en ga contact zoeken met Duitse en Italiaanse wandelfora die wel actief zijn. Ik begrijp de reactie van een andere pelgrim die hetzelfde constateerde en daar verbolgen over was nu des te beter. Idem dito de Instagram accounts, ook inactief. Een advies: hef deze functionaliteiten maar op, want het heeft geen enkele toegevoegde waarde.

   • Deze reactie is gewijzigd 3 maanden geleden door ErinnErinn w.
Weergave van 1 genest reactie
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.