home Pelgrims forum Wandelroutes Via Francigena De Weg van de Franken

Weergave van 6 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #10245
   BenBen Teunissen
   Moderator

   Vanaf 1 april worden de gidsen van De Weg van de Franken verspreid via Anoda Publishing te Velp.
   Alle actuele informatie hierover vind je op http://www.dewegvandefranken.nl! Je kunt de papieren gidsen en de eGuides daar ook direct bestellen.

  • #11065
   BenBen Teunissen
   Moderator

   De afgelopen week (september 2018) is de eGuide De Weg van de Franken I (Maastricht-Grote Sint Bernhard) in een geactualiseerde versie verschenen. De papieren versie volgt zo spoedig mogelijk. Gebruik je eerder verschenen gidsen van De Weg van de Franken, kijk dan bij feedback op http://www.dewegvandefranken.nl naar mogelijke bruikbare aanvullingen en/of correcties. Of neem via de site contact op met de auteur!

  • #13176

   Beste, mijn e-books dateren v 2017, waar vind ik de aanvullingen en correcties v september 2018?
   Alvast bedankt

  • #13177
   BenBen Teunissen
   Moderator

   Hallo pelgrim Gerd,
   In alle gidsen staat vermeld dat je op http://www.dewegvandefranken.nl bij feedback de (gedateerde) reacties, tips en/of aanvullingen kunt vinden.
   Als pelgrim laat je je hopelijk toch nog eens verrassen. Er is immers altijd een oplossing voor een overnachting; en de gps-route is altijd actueel. Verwijder dan wel eerst de oude routes op je smartphone en laad vervolgens de laatste versies.
   Overigens kun je altijd rechtstreeks via info@dewegvandefranken.nl om raad vragen. In overleg en als service stuur ik je dan graag een laatste versie van de gewenste gids(en).
   Ik wens je een goede voorbereiding van je verdere tocht!
   Pelgrimsgroet,
   Ben Teunissen, auteur De Weg van de Franken

  • #18494
   BenBen Teunissen
   Moderator

   Het e-Book van De Weg van de Franken III (van San Miniato naar Rome) verschijnt in januari 2021 in een geactualiseerde versie. De papieren versie volgt zo spoedig mogelijk. Gebruik je eerder verschenen gidsen van De Weg van de Franken, kijk dan bij feedback op http://www.dewegvandefranken.nl naar mogelijke bruikbare aanvullingen en/of correcties. Of neem via de site contact op met de auteur!

  • #18495
   BenBen Teunissen
   Moderator

   Op 25 november 2020 heeft onze vereniging een webseminar georganiseerd rond het onderwerp Via Francigena.
   Het bleek in een grote behoefte te voorzien. Meer dan vijftig leden volgden de presentatie in beeld en woord van Guus Wesselink en Ben Teunissen. Aansluitend beantwoorden zij de vele vragen die de bezoekers via de chat stelden. Wanneer er belangstelling is voor de presentatie en/of andere getoonde en/of besproken onderwerpen kun je contact opnemen met info@pelgrimswegen.nl.
   De presentator Henriët Griffioen sloot na anderhalf uur deze succesvolle digitale ontmoetingsbijeenkomst af.
   Gedwongen door de Covid-19 maatregelen zullen er nog meer van deze digital ontmoetingen georganiseerd worden!
   Kijk in de agenda of bij evenementen op http://www.pelgrimswegen.nl!

  • #19200
   BenBen Teunissen
   Moderator

   Het lijkt er op dat we vanaf medio juni 2021 weer echt op pelgrimstocht kunnen gaan. Door België, Frankrijk en Zwitserland naar Italië. De Nederlandstalige wandelgidsen voor pelgrims ‘De Weg van de Franken‘ kunnen daarbij een uitstekend hulpmiddel zijn. De gidsen starten in Canterbury of Maastricht en leiden via Reims over de Via Francigena uiteindelijk naar Rome. Er is ook een deel dat de pelgrimstocht tot Bari beschrijft.
   ALLE digitale versies van de vijf gidsen zijn geactualiseerd (2021), de geactualiseerde versie van de paperback van De Weg van de Franken I (Maastricht-Grote Sint Bernhard) is onlangs verschenen (mei 2021). Ook de GPS tracks zijn in 2021 bijgewerkt.
   Hopelijk kun je plannen maken en wellicht gezond en wel nog dit kalenderjaar op pad?
   Meer relevante informatie vind je op www.dewegvandefranken.nl.

Weergave van 6 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.