home Pelgrims forum De vereniging Lidmaatschap Ik ben al lid van het Jacobsgenootschap

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Forum Moderator Forum Moderator 9 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #11255
  Forum Moderator
  Forum Moderator
  Moderator

  Vraag van Louise:

  ik wil binnenkort een stuk pelgrimseg naar Rome lopen.
  Ik ben al lid van het Jacobsgenootschap.
  Ben ik dan ook automatisch lid van uw vereniging?

 • #11257
  Forum Moderator
  Forum Moderator
  Moderator

  Antwoord ledenadministratie PnR

  Nee, jammer genoeg is er geen koppeling van lidmaatschap tussen het Sint Jacobsgenootschap en Pelgrimswegen naar Rome. Als je een paspoort voor je pelgrimstocht naar Rome wilt hebben (en dat is reuze handig i.v.m. logies onderweg), dan zul je lid moeten worden bij Pelgrimswegen naar Rome. Een hoofdlidmaatschap kost €21,50 per jaar en voor 2018 hoef je dat niet meer te betalen. Je wordt lid voor 2018 en 2019. Je betaalt ook eenmalig €18,00 inschrijfkosten. Voor je lidmaatschap krijg je ons Handboek, het paspoort, ons tijdschrift Omnes 2x per jaar en 4x per jaar een electronische nieuwsbrief.

  Op 17 november a.s. heeft de vereniging een informatie en ontmoetingsdag in Oudenbosch. Binnenkort kun je je daar eventueel voor inschrijven. Je kunt al een beetje informatie op onze website vinden, maar dit wordt binnenkort aangevuld met meer informatie. Dus hou onze website (www.pelgrimswegen.nl) in de gaten! Het is misschien een goede kans om kennis te maken met onze vereniging.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.