home Pelgrims forum Wandelroutes Franciscus route Updates Franciscaanse voetreis

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Luc Gregoir Luc Gregoir 6 maanden, 2 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #11014
  Forum Moderator
  Forum Moderator
  Moderator

  Vraag van Ineke F.

  Ik vertrek deze week voor een vervolg van de Franciscaanse voetreis vanaf Assisi. Ik wil graag via de site checken of er updates zijn op de route maar kan dat niet zo snel meer vinden. Kunt je mij helpen, waar vind ik de updates op het boek?

  • Dit onderwerp is gewijzigd 10 maanden, 2 weken geleden door Luc Gregoir Luc Gregoir.
 • #11015
  Luc Gregoir
  Luc Gregoir
  Sleutelbeheerder

  Op de site van de route https://www.franciscaansevoetreis.nl/ kunnen de updates gedownload worden onder het menu updates.
  Op de site van Pelgrimswegen is er een pagina gewijd aan deze route als deeltraject van de Oostelijke route. Deze pagina bereik je via:
  https://pelgrimswegen.nl/vooraf-aan-rome/wandelen/wandelroutes-naar-rome/oostelijke-route/Franciscusweg/

  Luc Gr.

 • #12255
  Luc Gregoir
  Luc Gregoir
  Sleutelbeheerder

  Begin 2018 heeft Kees Roodenburg de route overgedragen aan Pieter Quelle en Ruud Verkerke. Vanaf 2019 zijn zij verantwoordelijk voor de route, de gids, de website en gps-gegevens.
  De planning is dat de nieuwe geheel herziene gids eind februari, begin maart zal verschijnen. Wie belangstelling heeft voor de nieuwe gids kan ons een mail sturen. Dan krijg je op tijd bericht.
  Mail naar: webmaster@franciscaansevoetreis.nl
  Inmiddels kan je al wijzigen op de vorige versie (2017) downloaden van de site: http://www.franciscaansevoetreis.nl in het menu updates

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.