Verlofdagen in Europa: klik hier


Buienradar Europa: klik hier

Aardbevingen Italië: klik hier

Toestand bergpassen: klik hier

Wind, Sneeuw, ...: klik hier

Advies onweer: klik hier


 

Meewerken in de Vereniging

Pelgrimswegen naar Rome is onder zijn leden op zoek naar vrijwilligers

In onze vereniging zijn er vele manieren om elkaar op weg te helpen. Is het tijd jouw tijd om actief lid te worden? Binnen de vereniging van 1200 leden, hebben circa 75 leden die op een of andere manier (extra) actief zijn. De sfeer onderling is enthousiast, ondersteunend en professioneel. We nemen je graag op in onze groep.

Coördinator Regio Vlaanderen

Verteller van Pelgrimsverhalen (continue) 

Redacteur voor Omnes, Nieuwsbrief en/of website (continue) 

Redacteur

De vereniging kent diverse communicatiekanalen. De website, digitale nieuwsbrief en het papieren magazine Omnes. Een enthousiaste redactie van circa 10 leden werkt met elkaar aan het creëren van de inhoud van de diverse media. Heb je plezier in schrijven en wil je met onze leden of interesse experts of ervaringsdeskundigen van buiten de verenging in gesprek voor een mooi artikel? Neem dan contact op met redactie@pelgrimswegen.nl en we kijken graag met jou op welke wijze je een bijdrage kunt leveren.

Verteller van Pelgrimsverhalen

Heb jij je pelgrimstocht al gemaakt? Fietsen of lopend? En ben je gemotiveerd om jouw verhaal en ervaringen te delen met anderen? Meld je dan aan als verhalenverteller.
Met regelmaat wordt de vereniging gevraagd of er mensen zijn die hun pelgrimsverhaal willen vertellen. We creëren die mogelijkheid ook vaak zelf binnen de vereniging. Om een mooie mix van aanbod te hebben, qua inhoud en type sprekers, houden we een lijst bij. Meld je aan via bestuurslid Dick van Maanen om op deze lijst te komen en dan benaderen we je graag bij de eerstvolgende mogelijkheden.

Vergis je niet! Mensen horen graag jouw ervaringsverhalen en we kunnen je helpen met tips en tricks om je verhaal mooi te kunnen vertellen.