Leden- & Ontmoetingsdagen


Buienradar Europa: klik hier

Aardbevingen Italië: klik hier

Toestand bergpassen: klik hier

Wind, Sneeuw, ...: klik hier

Advies onweer: klik hier


 

Leden- & Ontmoetingsdagen

Lees hier meer over de Leden- & Ontmoetingsdag van 18 november 2017.
De documenten t.b.v. deze vergadering kunnen hier gedownload kunnen worden.


Tweemaal per jaar organiseert de Vereniging Pelgrimswegen naar Rome een Leden- & Ontmoetingsdag in aansluiting op haar Algemene Leden Vergadering (ALV).

De ontmoetingsdag in het voorjaar is bestemd voor leden van de vereniging en op de dag in het najaar zijn zowel leden als niet-leden welkom.

Het programma wordt gepubliceerd in de agenda op de website. Daar kun je je ook registreren en inschrijven voor de workshops of lezingen die je wil bijwonen. In de Nieuwsbrief van augustus en de Omnes van oktober wordt het programma en het thema van de najaars-ontmoetingsdag nader toegelicht.

Na de ALV wordt de dag traditioneel geopend met een voorstelling of voordracht over een bijzonder aspect van een pelgrimstocht. Naast interessante lezingen en workshops is er een Piazza. Daar kunnen wandelaars en fietsers medepelgrims ontmoeten en informatie krijgen over diverse pelgrimsroutes naar Rome, maar ook naar andere locaties. Tevens is hier veelal ook aanvullende informatie te vinden over de in de presentaties en workshops besproken onderwerpen.


ALV die op 18 november 2017 in Zwolle plaatshad.

De documenten t.b.v. de vergadering die op 18 november 2017 plaatshad vind je hier.

Een foto impressie vind je hier.