Op 15 oktober houdt de vereniging Pelgrimswegen naar Rome haar ontmoetingsdag in de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther. Het programma ziet er als volgt uit:

09:30  – 10:30 : inloop en registratie / ontvangst met koffie en thee

10:45 – 12:00 : welkomstwoord voorzitter en lezing Joost Jansen, Norbertijn van het klooster

12:00 – 13:00 : lunch

13:15 – 14:00 : 1e ronde workshops    

14:15 – 15:00 : 2e ronde workshops        

15:15 – 16:00 : 3e ronde workshops        

16:00 – 17:00 : borrel

De lezing van Joost Jansen gaat over zijn vele reizen als Norbertijn.

Zoals altijd is er weer een infomarkt, die kan tijdens de lunch en als alternatief voor één van de workshops bezocht worden.

Workshops

Na de lunch zijn er drie rondes met workshops. Beschrijvingen van de workshops vind je hier.

Excursies

Er zijn ook een drietal excursies, of je kunt zelf naar de Kilsdonkse Molen lopen (beschrijving beschikbaar in de Abdij). Ook hiervoor kun je bij de inschrijving aanmelden.

Inschrijving en betaling

De leden hebben een mailing met een uitnodiging ontvangen, klik hier voor een kopie. Na inschrijving wordt je doorgelinkt naar de winkelpagina, waar je kunt betalen. Pas na betaling is je inschrijving geldig.

De kosten zijn 10 euro voor hoofdleden en voor partnerleden incl. koffie, thee en lunch. Na inschrijving krijg je bij de bevestiging een link naar de webshop voor de betaling. Let op: alleen hoofdleden hebben een inlog in de webshop voor de betaling.

De kosten zijn 15 euro voor niet-leden. Na inschrijving krijg je een link naar de betaalgegevens. (Als je je tijdens de Ontmoetingsdag opgeeft als lid krijg je 5 euro korting op het lidmaatschapsgeld).

De inschrijving is intussen gesloten.

Bereikbaarheid

Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473AD Heeswijk-Dinther.

Met het openbaar vervoer is Heeswijk-Dinther vanaf station Utrecht in een uur te bereiken, trein naar ‘s Hertogenbosch, dan bus 158 richting Veghel, vanaf bushalte Mgr. van Oorschotstraat nog 800 m lopen. Zie voor vervoer per auto Google maps.

Lees ook


https://pelgrimswegen.nl/app/uploads/Vereniging/InformerenOntmoeten/berne-1024x503.jpg