Verlofdagen in Europa: klik hier


Buienradar Europa: klik hier

Aardbevingen Italië: klik hier

Toestand bergpassen: klik hier

Wind, Sneeuw, ...: klik hier

Advies onweer: klik hier


 

Jouw bijdrage

Muziek en Pelgrimeren
Beeldmateriaal

Muziek en Pelgrimeren

Fabrizio De André

Het komende najaarsnummer van OMNES staat in het teken van het thema MUZIEK. Dat geldt ook voor de jaarlijkse ontmoetingsdag van onze vereniging in november.

Verschillende aspecten van de relatie tussen muziek en pelgrimeren zullen aan de orde komen. Graag doen wij een beroep op onze lezers om hun ervaringen met muziek tijdens hun pelgrimstocht met ons te delen.

 

 

Welk muziekstuk (of liedje) is onlosmakelijk verbonden met jouw pelgrimstocht (te voet- of per fiets)? Welke muzikale herinneringen of associaties heb je aan jouw reis overgehouden?

Zet je verhaal op schrift. Dat mag kort, met een linkje naar youtube of spotify, maar beschrijvingen van sfeer en omstandigheden, gevoelens en betekenis rondom het muziekstuk genieten de voorkeur. Stuur je bijdrage naar redactie@pelgrimswegen.nl. Dat kan tot 1 oktober.


Beeldmateriaal

Heb jij mooie foto’s, tekeningen, aquarellen of andere kunstvormen gemaakt tijdens of naar aanleiding van jouw voet- of fietstocht naar Rome?
Stuur ze ons toe. De mooiste beelden krijgen een plek in Omnes, de Nieuwsbrief of op de website
Zend je materiaal (in zo hoog mogelijke resolutie) met vermelding van titel, plus naam van de maker naar beeld@pelgrimswegen.nl