Terug naar Nieuwsbrief 59

Pelgrims Onderweg

Het nieuwe seizoen is aangebroken: de eerste leden, Christine en Jelle Kaastra zijn al op 2 februari vertrokken voor hun nieuwe poging om naar Rome te lopen, nadat de tocht in 2020 door de pandemie moest worden afgebroken. Je kunt hun toch volgen door naar Pelgrims Onderweg te gaan en op de link bij hun namen te klikken.

Wil je ook op de lijst? Schrijf je dan in. Het is vrij simpel: log in op je account op de website en dan kun je op “Tochten” klikken. Dan kom je op een scherm waar je je tochtgegevens van jezelf en eventuele partners kunt opgeven. En waar je ook nog bijzonderheden kunt opschrijven.

Als je aangekomen bent, open je “Tochten” nog een keer en klik je op het symbool van de thuiskomer: daar kun je aangeven dat je de tocht hebt voltooid.

Als je ook een blog bijhoudt tijdens je tocht dan kun je dat opgeven als je dat wilt. Wij zetten die als je eenmaal onderweg bent bij Pelgrimsverhalen, zodat anderen makkelijker je tocht kunnen volgen. De verhalen kun je sorteren op route, zodat je kunt zien wie er nog meer jouw route lopen of hebben gelopen. (nog even een tip over het opgeven van een blog: zet de naam van je blog bij de bijzonderheden en kopieer het volledige internetadres in webpagina van verslag over tocht.) Heb je vragen: stuur een email naar webbeheer@pelgrimswegen.nl.

Loop je graag zonder al deze communicatiemiddelen: wij zijn ook geïnteresseerd in een verslag na afloop van je tocht, stuur het gerust naar ons toe.