Nieuwsoverzicht


Nieuwsoverzicht

Nu al lid voor 2023

Wordt nu lid: Vanaf 1 oktober geldt een nieuw lidmaatschap tot 31 december 2023. Dus geef je vast op! Kijk op de pagina Alles over het Lidmaatschap voor meer informatie.

Op 15 oktober: de Ontmoetingsdag

Onze Najaarsbijeenkomst voor leden en niet-leden zal wat eerder zijn dan anders, namelijk op zaterdag 15 oktober aanstaande. We houden de bijeenkomst in de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden en ook voor niet-leden die meer over de Pelgrimswegen naar Rome willen weten. De inschrijving is vanaf 1 oktober gesloten.

Nieuwsbrief verzonden

Nieuwsbrief 56 is verschenen en per mail aan alle leden verzonden. De artikelen zijn te lezen via de link. Kijk voor oudere Nieuwsbrieven op de pagina Nieuwsbrief.

Oversteek van Dover naar Calais weer mogelijk

De veerboten van P&O varen weer van Dover naar Calais en maken het mogelijk weer met de boot over te steken als pelgrim te voet. Andere maatschappijen die vanaf Dover varen hebben deze mogelijkheid niet. Je kunt reserveren op de website van de maatschappij. Dat is goed nieuws voor de pelgrims die de Via Francigena vanaf het startpunt in Canterbury willen lopen.

AGENDA mei

Klik hier om bij Evenementen snel in de agenda te komen. Organiseer je zelf een lezing, een tentoonstelling? Meldt het aan ons en wij plaatsen je bericht.

Lees ook