Onderweg beleef je van alles en er is veel te zien: een blog is een mooie manier om daar verslag van te doen en contact te houden met het thuisfront. Ook vele leden van de vereniging vinden het mooi om de tocht te volgen, vooral als ze zelf misschien ook dezelfde route willen kiezen. Je kunt bij opgave van je tocht, maar ook daarna je blog toegankelijk maken voor alle lezers: vul bij bijzonderheden details in over je tocht of de naam van je blog. Open je blog, maak een kopie van het volledige internetadres van je blog in de bovenbalk en plak dat in de regel “Webpagina van verslag over tocht”

Als je een blog bijhoudt van je tocht kun je er evengoed voor kiezen om die alleen te delen met vrienden en bekenden. Geef je tochtgegevens op, en noem dat je een blog hebt en dat mensen om een link kunnen verzoeken. Vul niets in bij webpagina van een verslag van je tocht.

En er zijn natuurlijk nog andere mogelijkheden: een opschrijfboekje of een getekend en geschilderd verslag. De vereniging is altijd geïnteresseerd in verslagen en foto’s, stuur ze naar de redactie.

Lees ook