Terug naar Nieuwsbrief 63

Wandelen en tapas in de regio Den Bosch

Op zaterdag 16 maart organiseert de regio Den Bosch van het Nederlands Genootschap van Sint Jakob een speciale dag die bedoeld is voor mensen onder de 45 jaar die interesse hebben in het wandelen van een pelgrimstocht, of dit al hebben ervaren en graag hun ervaring delen. ’s Middags zullen we gezamenlijk een wandeling van 10 kilometer maken door Den Bosch en “Het Bossche Broek”, gevolgd door een gezellige tapasavond. 

We verzamelen om 14.45 uur bij het Mariapaviljoen in Den Bosch. Vooraf kun je hier op eigen gelegenheid nog wat drinken en gebruik maken van het toilet. Vervolgens zullen we om 15.00 uur starten met onze wandeling van 10 kilometer. Onderweg wordt gezorgd voor koffie of thee en wat lekkers. 

Om 18.00 uur zijn we weer terug bij het Mariapaviljoen en staat ons een heerlijk tapasdiner te wachten. Bij het tapasdiner zijn de eerste twee drankjes gratis, hierna zijn deze voor eigen rekening. 

Adres: Mariapaviljoen, Burgemeester Loeffplein 70a, 5211 RX ‘s-Hertogenbosch

Kosten: Deelname aan de dag bedraagt slechts €20,- per persoon. Als je alleen wilt meewandelen, is dit gratis.

Aanmelden: Geïnteresseerden onder de 45 jaar die graag in contact komen met andere jonge pelgrims kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@oppadmetmatt.nl.

Aantal deelnemers: max. 25 personen.

Dit wordt niet zomaar een wandeling; het wordt een dag vol inspiratie, gezelligheid en culinaire verwennerij. Ben jij nieuwsgierig hoe het is om een pelgrimstocht te lopen of deel je graag jouw ervaringen met anderen? Kom en beleef het met ons op zaterdag 16 maart!

Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob