Terug naar Nieuwsbrief 62

Leden voor leden

Op onze oproep of er leden zijn die in een zoomsessie hun verhaal willen vertellen en/of over welke onderwerpen jullie iets zouden willen horen zijn voldoende reacties gekomen. De leden die in een zoomsessie iets willen vertellen zijn al apart benaderd en de data staan vast; zie het overzicht in deze nieuwsbrief.

Maar er zijn ook vragen gesteld die niet in een zoomsessie passen en die wij dan ook graag aan jullie voorleggen. Dit lijkt ons de snelste manier om een goed gericht antwoord te geven.

Als je op een vraag van een lid wilt reageren, stuur dan je reactie naar embrecht@pelgrimswegen.nl Ik zorg ervoor dat je reactie doorgestuurd wordt naar de vraagsteller. Hierna kunnen jullie samen het contact uitbouwen.

 1. Lopen met een hond.
  Annemiek wil volgend jaar vanuit Lausanne naar Rome lopen met haar hond. Wie heeft hier ervaring mee en tevens met het vinden van accommodaties.
 2. Vanuit Utrecht via Reims en de Via Francigena naar Rome.
  Robert gaat eind maart 2024 starten en verwacht de laatste week van mei bij de Grote St. Bernard te zijn. Zijn vraag is of deze dan al open is en hoe de ervaringen zijn.
 3. Met de fiets naar Rome via de route Benjamins.
  Harm vertrekt 9 mei op de fiets en wil graag ervaringen horen, met name over de overnachtingen. Zijn voorkeur heeft kamperen en hij is benieuwd of er goede kampeermogelijkheden zijn binnen een straal van 10 km vanaf de route.
 4. Met de fiets naar Rome.
  Ans en Theo gaan op de fiets naar Rome en zijn benieuwd naar de verschillende fietsroutes.
 5. Via Francigena del Sud.
  René start in het komende voorjaar in Santa Maria di Leuca om naar Rome te lopen. Wie heeft ervaringen en tips voor deze route?
 6. Lopen via de Reschenpas.
  Henk start in het voorjaar 2024 vanuit Dedemsvaart. Hij loopt via de Reschenpas en wil graag informatie over de zwaarte, de meest aantrekkelijk route en hoe je de overnachtingen regelt.