Vereniging


Terug naar nieuwsoverzicht

De Ontmoetingsdag 15 oktober was een groot succes

Gepubliceerd op: 25 oktober 2022

In de ruimtes van de abdij klonk de hele dag een opgewekt geroezemoes van alle leden die elkaar na twee jaar weer konden ontmoeten. Na een mooie lezing van Norbertijn Joost Jansen over zijn eigen fietstochten naar bekende en minder bekende pelgrimsoorden was er een uitstekende lunch, klaargemaakt door het organiserend comité. In de middag waren drukbezochte workshops en een uitgebreide informatiemarkt waar in korte tijd veel informatie werd gedeeld tussen ervaren en beginnende pelgrims. Daarnaast waren er een aantal excursies in en rond de Abdij.

De dag werd afgesloten met een borrel. Kortom: het was een groot succes.

Verzamelen in de kerk
Het koor
Napraten met Norbertijn Joost Jansen
Lekkere lunch
Informatiemarkt
Prepareren voor de workshhop
Workshop “Middenroute”
Excursie rond de Abdij
Workshop “Ontmoeten”

Gerelateerde nieuwsartikelen


30 oktober 2022

Ben Teunissen, Lid van Verdienste, plotseling overleden

Met diep verdriet en grote verslagenheid delen wij mee dat Ben Teunissen, een van de zeer gewaardeerde Leden van Verdienste van onze vereniging, op donderdagavond 27 oktober plotseling is overleden. Op de Verenigingspagina staat een In Memoriam.

24 oktober 2022

Huiskamerbijeenkomsten

Er staan al weer drie huiskamerbijeenkomsten gepland. Kijk bij de Evenementen om te kijken waar en wanneer, er volgen meer bijeenkomsten.

3 oktober 2022

Nu al lid voor 2023

Wordt nu lid: Vanaf 1 oktober geldt een nieuw lidmaatschap tot 31 december 2023. Dus geef je vast op! Kijk op de pagina Alles over het Lidmaatschap voor meer informatie.

30 augustus 2022

Nieuwsbrief 57 is verschenen

Nieuwsbrief 57 is verschenen, zie hier een overzicht van de artikelen.

2 juli 2022

Nieuwsbrief verzonden

Nieuwsbrief 56 is verschenen en per mail aan alle leden verzonden. De artikelen zijn te lezen via de link. Kijk voor oudere Nieuwsbrieven op de pagina Nieuwsbrief.