Vereniging


Terug naar nieuwsoverzicht

De Ontmoetingsdag 15 oktober was een groot succes

Gepubliceerd op: 25 oktober 2022

In de ruimtes van de abdij klonk de hele dag een opgewekt geroezemoes van alle leden die elkaar na twee jaar weer konden ontmoeten. Na een mooie lezing van Norbertijn Joost Jansen over zijn eigen fietstochten naar bekende en minder bekende pelgrimsoorden was er een uitstekende lunch, klaargemaakt door het organiserend comité. In de middag waren drukbezochte workshops en een uitgebreide informatiemarkt waar in korte tijd veel informatie werd gedeeld tussen ervaren en beginnende pelgrims. Daarnaast waren er een aantal excursies in en rond de Abdij.

De dag werd afgesloten met een borrel. Kortom: het was een groot succes.

Verzamelen in de kerk
Het koor
Napraten met Norbertijn Joost Jansen
Lekkere lunch
Informatiemarkt
Prepareren voor de workshhop
Workshop “Middenroute”
Excursie rond de Abdij
Workshop “Ontmoeten”

Gerelateerde nieuwsartikelen


9 maart 2023

Nieuwsbrief 59 is verschenen

De vereniging Pelgrimswegen naar Rome geeft viermaal per jaar een digitale Nieuwsbrief uit.

Nummer 59 is verschenen en aan alle leden verzonden. Je kunt de inhoud hier lezen op de website. Door op de afbeelding te klikken kun je de versie lezen in de vorm waarin deze is verzonden.

9 maart 2023

Fiets- en Wandelbeurzen een groot succes

De Fiets en Wandelbeurzen in februari waren een groot succes: Veel interesse in onze vereniging van vele bezoekende fietsers en wandelaars. Kijk hier voor een klein verslag.

18 februari 2023

Nieuwe bestuursleden en actieve verenigingsleden gezocht

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via voorzitter@pelgrimswegen.nl of een van de overige bestuursleden die zich met deze zoektocht bezig houden (Erica Visman, Vincent Oomen en Rob de Vogel).

20 december 2022

Nieuwsbrief 58 is verschenen

Nieuwsbrief 58 is naar onze leden toegezonden per mail. Er staan leuke artikelen in over onze vereniging en over de tocht naar Rome.

Je kunt alle artikelen hier vinden.

12 december 2022

Bijeenkomsten in het nieuwe jaar

De evenementen kalender is weer goed gevuld: zie de aankondiging van de Fiets- en Wandelbeurzen in februari in Gent en Utrecht, noteer de datum van de ALV van de vereniging :18 maart en er zijn veel Zoom bijeenkomsten gepland. Wie nu lid wordt kan meteen deelnemen aan de Zoom bijeenkomsten.