Vereniging


Terug naar nieuwsoverzicht

Huiskamerbijeenkomsten

Gepubliceerd op: 24 oktober 2022

Er staan al weer drie huiskamerbijeenkomsten gepland. Kijk bij de Evenementen om te kijken waar en wanneer, er volgen meer bijeenkomsten.

Bij Informeren en Ontmoeten staat een overzicht welke Huiskamers er zijn, neem eventueel contact op door op de plaatsnaam te klikken, dan kun je een bericht sturen een de coördinator.

Gerelateerde nieuwsartikelen


30 oktober 2022

Ben Teunissen, Lid van Verdienste, plotseling overleden

Met diep verdriet en grote verslagenheid delen wij mee dat Ben Teunissen, een van de zeer gewaardeerde Leden van Verdienste van onze vereniging, op donderdagavond 27 oktober plotseling is overleden. Op de Verenigingspagina staat een In Memoriam.

25 oktober 2022

De Ontmoetingsdag 15 oktober was een groot succes

De Ontmoetingsdag van 15 oktober was een groot succes.

In de ruimtes van de abdij klonk de hele dag een opgewekt geroezemoes van alle leden die elkaar na twee jaar weer konden ontmoeten. Een mooie lezing, veel workshops, een uitgebreide informatiemarkt en heel veel persoonlijke gesprekken. Klik hier voor een klein foto-verslag.

3 oktober 2022

Nu al lid voor 2023

Wordt nu lid: Vanaf 1 oktober geldt een nieuw lidmaatschap tot 31 december 2023. Dus geef je vast op! Kijk op de pagina Alles over het Lidmaatschap voor meer informatie.

30 augustus 2022

Nieuwsbrief 57 is verschenen

Nieuwsbrief 57 is verschenen, zie hier een overzicht van de artikelen.

2 juli 2022

Nieuwsbrief verzonden

Nieuwsbrief 56 is verschenen en per mail aan alle leden verzonden. De artikelen zijn te lezen via de link. Kijk voor oudere Nieuwsbrieven op de pagina Nieuwsbrief.