Vereniging


Terug naar nieuwsoverzicht

Huiskamers, Italië evenement en nog meer

Gepubliceerd op: 1 april 2023

De maand april is gevuld met een aantal interessante evenementen, kijk in de evenementen kalender. Onder andere het festival Oude Pelgrimsmuziek ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de Camino Academie op zaterdag 15 april. Geef je op via de link.

En begin juni is er een driedaags evenement in kasteel De Haar in Haarzuilens, waar Italië centraal staat. Er zijn 250 stands over alles wat met Italië te maken heeft, waaronder één van de Vereniging. We geven ook een paar lezingen. Hier kun je details van het lezingenprogramma vinden. Bij vooraanmelding korting op je ticket. (let op: opgeven met telefoon of met computer als browser Firefox, gebruik niet de browser Chrome)

Gerelateerde nieuwsartikelen


21 mei 2023

Regen en nieuwe sneeuw in de Alpen en in Italië

Het weer is compleet anders dan vorig jaar: veel regen en in de Alpen veel nieuwe sneeuw. Dat betekent veel door de modder lopen en vele paden zijn lastig begaanbaar. De Alpenpassen zijn deels nog dicht, zie deze link voor meer informatie.

27 april 2023

Omnes 26 is verzonden

Deze week ontvangen de leden van de vereniging Omnes 26 in de bus, ons halfjaarlijkse blad met achtergrondartikelen en beschouwingen. Dit nummer heeft als thema de Franciscaanse voetreis. Wie nu lid wordt ontvangt dit nummer alsnog, samen met nummer 25.

1 april 2023

ALV in Utrecht

Op 18 maart vond in Utrecht de ALV plaats. Een flink aantal leden was naar het Museum Catharijneconvent gekomen. In het nieuwsbericht een aantal foto’s van de bijeenkomst.

9 maart 2023

Nieuwsbrief 59 is verschenen

De vereniging Pelgrimswegen naar Rome geeft viermaal per jaar een digitale Nieuwsbrief uit.

Nummer 59 is verschenen en aan alle leden verzonden. Je kunt de inhoud hier lezen op de website. Door op de afbeelding te klikken kun je de versie lezen in de vorm waarin deze is verzonden.

9 maart 2023

Fiets- en Wandelbeurzen een groot succes

De Fiets en Wandelbeurzen in februari waren een groot succes: Veel interesse in onze vereniging van vele bezoekende fietsers en wandelaars. Kijk hier voor een klein verslag.