Vereniging


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe bestuursleden en actieve verenigingsleden gezocht

Gepubliceerd op: 18 februari 2023

Dit jaar bestaat onze vereniging ruim 15 jaar en dat betekent dat we in de komende jaren verder naar volwassenheid gaan groeien.

In het bestuur bewegen we van een groep pioniers die alles deden naar een groep die zorgt voor de continuïteit van de vereniging. Dat gebeurt onder meer door het faciliteren van de groeiende groep vrijwilligers die Pelgrimswegen naar Rome draaiende houdt.

Als jij als bestuurslid vanaf dit voorjaar daaraan wil bijdragen, dan komen we graag met je in contact. Laat het dan weten aan onze huidige voorzitter Dick van Maanen voorzitter@pelgrimswegen.nl

De exacte verdeling van de taken gaat door de blijvende en nieuwe bestuursleden onderling gemaakt worden, afhankelijk van interesses en ervaring.

Ook voor diverse andere specifieke functies zoeken we nog vrijwilligers, zoals de redacteur nieuwsbrief, evenementen-organisatie, up-to-date houden van de website, etc.

Gerelateerde nieuwsartikelen


9 maart 2023

Nieuwsbrief 59 is verschenen

De vereniging Pelgrimswegen naar Rome geeft viermaal per jaar een digitale Nieuwsbrief uit.

Nummer 59 is verschenen en aan alle leden verzonden. Je kunt de inhoud hier lezen op de website. Door op de afbeelding te klikken kun je de versie lezen in de vorm waarin deze is verzonden.

9 maart 2023

Fiets- en Wandelbeurzen een groot succes

De Fiets en Wandelbeurzen in februari waren een groot succes: Veel interesse in onze vereniging van vele bezoekende fietsers en wandelaars. Kijk hier voor een klein verslag.

20 december 2022

Nieuwsbrief 58 is verschenen

Nieuwsbrief 58 is naar onze leden toegezonden per mail. Er staan leuke artikelen in over onze vereniging en over de tocht naar Rome.

Je kunt alle artikelen hier vinden.

12 december 2022

Bijeenkomsten in het nieuwe jaar

De evenementen kalender is weer goed gevuld: zie de aankondiging van de Fiets- en Wandelbeurzen in februari in Gent en Utrecht, noteer de datum van de ALV van de vereniging :18 maart en er zijn veel Zoom bijeenkomsten gepland. Wie nu lid wordt kan meteen deelnemen aan de Zoom bijeenkomsten.

30 oktober 2022

Ben Teunissen, Lid van Verdienste, plotseling overleden

Met diep verdriet en grote verslagenheid delen wij mee dat Ben Teunissen, een van de zeer gewaardeerde Leden van Verdienste van onze vereniging, op donderdagavond 27 oktober plotseling is overleden. Op de Verenigingspagina staat een In Memoriam.