Vereniging


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe bestuursleden en actieve verenigingsleden gezocht

Gepubliceerd op: 18 februari 2023

Dit jaar bestaat onze vereniging ruim 15 jaar en dat betekent dat we in de komende jaren verder naar volwassenheid gaan groeien.

In het bestuur bewegen we van een groep pioniers die alles deden naar een groep die zorgt voor de continuïteit van de vereniging. Dat gebeurt onder meer door het faciliteren van de groeiende groep vrijwilligers die Pelgrimswegen naar Rome draaiende houdt.

Als jij als bestuurslid vanaf dit voorjaar daaraan wil bijdragen, dan komen we graag met je in contact. Laat het dan weten aan onze huidige voorzitter Dick van Maanen

De exacte verdeling van de taken gaat door de blijvende en nieuwe bestuursleden onderling gemaakt worden, afhankelijk van interesses en ervaring.

Ook voor diverse andere specifieke functies zoeken we nog vrijwilligers, zoals de redacteur nieuwsbrief, evenementen-organisatie, up-to-date houden van de website, etc.

Gerelateerde nieuwsartikelen


25 december 2023

Nieuwsbrief 62 is verschenen

Een mooie Nieuwsbrief vol interessante artikelen is in december naar de leden verstuurd. Bijdragen van een aantal lezers en van de redactie staan garant voor veel leesplezier. Je kunt deze Nieuwsbrief op onze website vinden door op deze link te klikken.

4 november 2023

Mooie Najaarsbijeenkomst in Apeldoorn

Op zaterdag 28 oktober was er een succesvolle bijeenkomst van onze vereniging in de Grote Kerk in Apeldoorn, druk bezocht door oude en nieuwe leden.

6 oktober 2023

Kom ook naar de Najaarsbijeenkomst

De jaarlijkse Najaarsbijeenkomst voor leden en niet-leden van de Vereniging Pelgrimswegen naar Rome heeft dit jaar plaats op 28 oktober. We hebben weer een mooie locatie gevonden in de Grote Kerk in Apeldoorn, een bijzonder kerkgebouw uit het eind van de negentiende eeuw. Centraal in het land en goed bereikbaar met openbaar vervoer. De inschrijving is inmiddels gesloten.

22 september 2023

Vanaf 1 oktober lidmaatschap ook voor volgend jaar geldig

Vanaf 1 oktober geldt het lidmaatschap voor nieuwe leden meteen al voor het volgende jaar. Lid worden in oktober is wel de moeite: dan kun je meteen al met korting deelnemen aan de Ontmoetingsdag op 28 oktober in Apeldoorn.

12 september 2023

Nieuwsbrief 61 is verschenen

Nieuwsbrief 61 is 3 september naar onze leden verstuurd. Je kunt de artikelen van dit nummer ook op de website lezen. Loes Peters is de nieuwe redacteur van de Nieuwsbrief