Vereniging


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe bestuursleden en actieve verenigingsleden gezocht

Gepubliceerd op: 18 februari 2023

Dit jaar bestaat onze vereniging ruim 15 jaar en dat betekent dat we in de komende jaren verder naar volwassenheid gaan groeien.

In het bestuur bewegen we van een groep pioniers die alles deden naar een groep die zorgt voor de continuïteit van de vereniging. Dat gebeurt onder meer door het faciliteren van de groeiende groep vrijwilligers die Pelgrimswegen naar Rome draaiende houdt.

Als jij als bestuurslid vanaf dit voorjaar daaraan wil bijdragen, dan komen we graag met je in contact. Laat het dan weten aan onze huidige voorzitter Dick van Maanen

De exacte verdeling van de taken gaat door de blijvende en nieuwe bestuursleden onderling gemaakt worden, afhankelijk van interesses en ervaring.

Ook voor diverse andere specifieke functies zoeken we nog vrijwilligers, zoals de redacteur nieuwsbrief, evenementen-organisatie, up-to-date houden van de website, etc.

Gerelateerde nieuwsartikelen


22 september 2023

Vanaf 1 oktober lidmaatschap ook voor volgend jaar geldig

Vanaf 1 oktober geldt het lidmaatschap voor nieuwe leden meteen al voor het volgende jaar. Lid worden in oktober is wel de moeite: dan kun je meteen al met korting deelnemen aan de Ontmoetingsdag op 28 oktober in Apeldoorn.

12 september 2023

Nieuwsbrief 61 is verschenen

Nieuwsbrief 61 is 3 september naar onze leden verstuurd. Je kunt de artikelen van dit nummer ook op de website lezen. Loes Peters is de nieuwe redacteur van de Nieuwsbrief

8 september 2023

Rita Denkers plotseling overleden

Rita Denkers, een gewaardeerd lid van onze vereniging is onlangs op 83-jarige leeftijd overleden. Ze is samen met haar echtgenoot Piet tot op hoge leeftijd gewoon blijven doorwandelen door Europa. Om anderen te helpen heeft ze een gids van de Francigena del Sud in het Nederlands vertaald, die nog steeds via de vereniging te krijgen is.

24 juli 2023

Nieuwsbrief 60 verscheen eind juni

Eind juni is Nieuwsbrief 60 verschenen. Nog steeds lezenswaard: hier is de link naar die Nieuwsbrief met alle artikelen die er in staan.

21 mei 2023

Regen en nieuwe sneeuw in de Alpen en in Italië

Het weer is compleet anders dan vorig jaar: veel regen en in de Alpen veel nieuwe sneeuw. Dat betekent veel door de modder lopen en vele paden zijn lastig begaanbaar. De Alpenpassen zijn deels nog dicht, zie deze link voor meer informatie.