Vereniging


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe bestuursleden en actieve verenigingsleden gezocht

Gepubliceerd op: 18 februari 2023

Dit jaar bestaat onze vereniging ruim 15 jaar en dat betekent dat we in de komende jaren verder naar volwassenheid gaan groeien.

In het bestuur bewegen we van een groep pioniers die alles deden naar een groep die zorgt voor de continuïteit van de vereniging. Dat gebeurt onder meer door het faciliteren van de groeiende groep vrijwilligers die Pelgrimswegen naar Rome draaiende houdt.

Als jij als bestuurslid vanaf dit voorjaar daaraan wil bijdragen, dan komen we graag met je in contact. Laat het dan weten aan onze huidige voorzitter Dick van Maanen

De exacte verdeling van de taken gaat door de blijvende en nieuwe bestuursleden onderling gemaakt worden, afhankelijk van interesses en ervaring.

Ook voor diverse andere specifieke functies zoeken we nog vrijwilligers, zoals de redacteur nieuwsbrief, evenementen-organisatie, up-to-date houden van de website, etc.

Gerelateerde nieuwsartikelen


27 juni 2024

Nieuwsbrief 64

We hebben alweer Nieuwsbrief nummer 64 gepubliceerd. Alle leden hebben een email ontvangen met een overzicht en linken naar interessante websites. De meeste artikelen staan op de website zelf. Die kun je vinden door naar de pagina Nieuwsbrief te gaan onder Vereniging/Publicaties.

9 juni 2024

Omnes 68 is verschenen

Omnes 68 is verschenen met als thema: pelgrimstocht, kruispunt op je levenspad. In het nummer een aantal interessante bijdragen van lezers over dit thema.

25 april 2024

Uit de vereniging

De najaarsbijeenkomst zal dit jaar plaats vinden op 26 oktober. Als locatie is gekozen Almere Haven. Een nieuwe stad op nieuw land. Aan de najaarsbijeenkomst, vol met sprekers en workshops, zal ook een (korte) ALV gekoppeld worden om een nieuw Huishoudelijk Reglement  vast te stellen.

24 maart 2024

Fiets- en Wandelbeurs gecombineerd met ALV

Eind februari en begin maart was het op de Fiets- en Wandelbeurzen in Utrecht en Gent weer gezellig druk op de stands van de vereniging. Op 24 februari waren meer dan vijftig leden nog een uurtje eerder op pad gegaan om de Algemene Leden Vergadering bij te wonen. De combinatie werkte goed, leden en bestuur waren al goed wakker en er vond een geanimeerde ALV plaats. De foto’s zijn deze keer van de F&W beurs in Gent.

25 december 2023

Nieuwsbrief 62 is verschenen

Een mooie Nieuwsbrief vol interessante artikelen is in december naar de leden verstuurd. Bijdragen van een aantal lezers en van de redactie staan garant voor veel leesplezier. Je kunt deze Nieuwsbrief op onze website vinden door op deze link te klikken.