Terug naar Nieuwsbrief 58

Medewerkers Pelgrimsherberg Vessem gevraagd

Binnen de pelgrimsherberg Kafarnaüm in Vessem (Noord Brabant) hebben we mensen nodig die  mee willen werken aan de uitvoering van de vele programma’s die we aan (aspirant-) pelgrims aanbieden.
Een kleine greep uit ons aanbod: we organiseren voorbereidingsweekenden voor hen die naar Santiago of naar Rome willen lopen, thuiskomweekenden, seizoenswandelingen, fiets- en wandelweekenden, labyrint- en stiltedagen.

Deze activiteiten trekken, gelukkig!, steeds meer belangstelling.

Daarom zoeken we:

  • Mensen die 3x per jaar een dagdeel in Vessem willen meedenken en praten in de werkgroep programma aanbod volwassenen. De huidige werkgroep bestaat uit drie leden en we willen graag minimaal drie nieuwe leden toevoegen. Creativiteit, ideeën ontwikkelen, initiatiefrijk, zijn zo enkele kernwoorden bij deze vacature.
  • We willen graag ook onze groep uitvoerende medewerkers op peil houden en daarom zijn we voor de daadwerkelijke uitvoering van de activiteiten dringend op zoek naar mensen met kennis van of affiniteit met pelgrimeren in het algemeen en met wellicht specifieke kennis van of belangstelling voor een bepaalde activiteit. Enige ervaring in het werken met een (kleine) groep is belangrijk.

Reiskosten worden vergoed.

Wanneer je interesse hebt en/of je wilt meer wil weten, mail dan naar Cor Kuyvenhoven, coördinator programma aanbod volwassenen: deverbinding@zeelandnet.nl
Hij beantwoordt je vragen en stuurt je een uitgewerkt vacature overzicht toe, zodat je je eventuele keuze gefundeerd kunt maken.