Terug naar Nieuwsbrief 58

Mooie PnR ontmoetingsdag

Afgelopen najaar ging dan onze ontmoetingsdag eindelijk na twee jaar corona weer door! Een mooie locatie in Heeswijk-Dinther waar we gastvrij ontvangen werden. Vanaf 9.30 uur stroomden de mensen binnen. Dat was even hard werken om iedereen in te schrijven, van een naamsticker te voorzien en koffie/thee aan te bieden. Gelukkig hadden we extra vrijwilligers die ons uitstekend geholpen hebben.

Na een drukbezochte lezing van Joost Jansen was het tijd voor de lunch. Via een tip van een van de zeer actieve leden hadden we een goed cateringbedrijf gevonden, die erg lekkere broodjes had.

‘s Middags waren er allerhande workshops. Een greep: “GPS navigatie”, bespreking en vertoning van verschillende routes zoals o.a. de route van Stade, de Franciscaanse voetreis en de workshops zoals: “Fysieke voorbereiding,” “Ontwerp je eigen route”. De workshops werden alle positief beoordeeld (een ruime acht gemiddeld). Ook was er een rondleiding door de Abdij (meesten gaven een 9: “inspirerend”) en door de Brouwerij en konden mensen het kasteel van Heeswijk en de Kilsdonkse Molen bezoeken. (Van de laatste bezoeken zijn geen beoordelingen)

De middenweg
Ontmoeten
Fysieke voorbereiding
Ontwerp je eigen route

Natuurlijk was er ook de gebruikelijke en drukbezochte informatiemarkt.

Om 4 uur was er een borrel die officieel tot 5 uur duurde. Het werd iets later. Toen werkelijk alles was opgeruimd verlieten ook de laatsten om een uur of 6 het klooster, tevreden over deze dag.

Ongeveer een derde van de bezoekers had een evaluatieformulier ingevuld. De meesten gaven de dag en de organisatie een 9! (Het gemiddelde was een 8,7). Ook de lunch en de verdere catering werden hoog gewaardeerd (9,3, resp. 8,8). De evaluaties zijn helemaal uitgewerkt en liggen bij de werkgroep. (Uiteraard kan er altijd wat geschaafd en verbeterd worden).
Maar in het algemeen kunnen we terugkijken op een mooie en geslaagde dag, waarbij de pluspunten waren: de mooie locatie met voldoende parkeermogelijkheid, een goede cateraar, de vele vrijwilligers die van wanten wisten, de enthousiaste sprekers en standhouders.
Namens de werkgroep organisatie Ledendag.