Terug naar Nieuwsbrief 61

Kortingsaanbod: De Trektochttoerist

De handigste gids voor rugzakreizen

Auteur Auke van der Goot (1940) ging op gebied van vakanties samen met vrouw, kinderen en hond nooit een uitdaging uit de weg. Op een bepaald moment kreeg hij de kriebels om een trektocht te maken met de zogenaamde pak en zak. De wijde wereld in als het ware! Hij vond er nergens informatie over, maar toch ging zijn gezin de uitdaging aan.

Enkele decennia later ontbreekt nog steeds de informatie. Daarom schreef de auteur ‘een handige gids voor het rugzakreizen’. Vooral toegespitst op beginners en op mensen met interesse, maar die nog lang niet alle details beheersen. Dit uitgebreide werk biedt degelijke ondersteuning; van materiaal tot het uitstippelen van tochten, met veel aandacht voor het lichaam. De Trektochttoerist is een boek voor iedereen die (even) een nieuwe wending wil geven aan het leven en zich (Samen met zijn/haar gezin) in een aangenaam avontuur wil storten. Een gezonde geest in een gezond lichaam!

‘De Trektochttoerist: de handigste gids voor rugzakreizen’ is vooral toegespitst op beginners en op mensen met interesse, maar die nog lang niet alle details beheersen. Dit uitgebreide werk biedt degelijke ondersteuning; van materiaal tot het uitstippelen van tochten, met veel aandacht voor het lichaam.

Via de website is het boek exclusief te koop voor € 15,= (+ verzendkosten) in plaats van € 25,= met de kortingscode ‘pelgrimswegen’.