Te voet


Terug naar Pelgrimsverhalen

Wegen naar Rome: de Apennijnen over

Gepubliceerd op: 24 januari 2022

Cassio naar Passo della Cisa.
Het was een prachtige wandeling door bosgebied en door de mooist denkbare bloemenweiden. Met orchissen, wilde weit, oranjelelie en wat je maar kunt bedenken. Alles zoemde van de hommels en krioelde van de vlinders. Een genot.
Halverwege terugkijkend waren in de verte nog steeds de hoge toppen van de Alpen te zien. En daar zijn we al meer dan 4 weken geleden uitgelopen!

Uit de blog van Rita en Marius van Gelder

Gerelateerde verhalen


27 april 2023

Tanja is onderweg op de GR5

Tanja Zwiers-Veldhuis schrijft een blog over haar route langs de GR5, de Via Francigena, de Grande Excursione Appennenica en dan de Franciscaanse voetreis. Het voorjaar is nog maar net begonnen…

27 april 2023

Selma loopt van Rome terug over de Via Francigena

Volg Selma Moerland op haar tocht in de omgekeerde richting met haar mooie beschouwingen in een verslag dat ze om de paar dagen schrijft.

25 maart 2023

Hans loopt langs de Oostelijke route

Hans Schimmel loopt in delen naar Rome, vorig jaar tot aan Boppard en dit jaar verder tot aan Donauwörth.

Lees  het pelgrimsverhaal om het verslag op Youtube te zien.

6 maart 2023

Christine en Jelle zijn al vertrokken

Christine en Jelle Kaastra zijn al op 2 februari vertrokken langs een eigen route door Duitsland en Oostenrijk naar Rome, waar ze in mei hopen aan te komen. Ze schrijven een blog met mooie foto’s van Duitsland in het vroege voorjaar.

2 februari 2023

De laatste kilometer van Sonja's tocht

Sonja van Leijsen heeft haar laatste ervaringen opgeschreven in een verslag. Een mooie inspiratie voor ieder die begint in 2023: zo voelt het als het af is!