Omnes 26 is verzonden

Deze week ontvangen de leden van de vereniging Omnes 26 in de bus, ons halfjaarlijkse blad met achtergrondartikelen en beschouwingen. Dit nummer heeft als thema de Franciscaanse voetreis. Wie nu lid wordt ontvangt dit nummer alsnog, samen met nummer 25.

Huiskamers, Italië evenement en nog meer

De maand april is gevuld met een aantal interessante evenementen, kijk in de evenementen kalender. Onder andere het festival Oude Pelgrimsmuziek ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de Camino Academie op zaterdag 15 april. Geef je op via de link. En begin juni is er een driedaags evenement in kasteel De Haar in Haarzuilens, … Lees verder

ALV in Utrecht

Op 18 maart vond in Utrecht de ALV plaats. Een flink aantal leden was naar het Museum Catharijneconvent gekomen. Allereerst was er de vergadering. De financiële stukken werden goedgekeurd en er werd afscheid genomen van een viertal bestuursleden. Dick van Maanen werd benoemd als de nieuwe voorzitter. Plannen voor het komende jaar werden bekend gemaakt. … Lees verder

Nieuwsbrief 59 is verschenen

De vereniging Pelgrimswegen naar Rome geeft viermaal per jaar een digitale Nieuwsbrief uit. Nummer 59 is verschenen en aan alle leden verzonden. Je kunt de inhoud hier lezen op de website. Door op de afbeelding te klikken kun je de versie lezen in de vorm waarin deze is verzonden.

Nieuwsbrief 58 is verschenen

Nieuwsbrief 58 is naar onze leden toegezonden per mail. Er staan leuke artikelen in over onze vereniging en over de tocht naar Rome. En veel links naar interessante websites om je tijdens de feestdagen fijn in te verdiepen. Je kunt alle artikelen hier vinden.

Bijeenkomsten in het nieuwe jaar

De evenementenkalender is weer goed gevuld: zie aankondiging van de Fiets- en Wandelbeurzen in februari in Gent en Utrecht, noteer de datum van de ALV van de vereniging: 18 maart en er zijn veel Zoom bijeenkomsten gepland. Op de Fiets- en Wandelbeurs zal de Vereniging veel lezingen houden. Houdt de agenda in de gaten!

Ben Teunissen, Lid van Verdienste, plotseling overleden

Met diep verdriet en grote verslagenheid delen wij mee dat Ben Teunissen, een van de zeer gewaardeerde Leden van Verdienste van onze vereniging, op donderdagavond 27 oktober plotseling is overleden. Op de Verenigingspagina staat een In Memoriam.