Nieuwsbrief 58 is verschenen

Nieuwsbrief 58 is naar onze leden toegezonden per mail. Er staan leuke artikelen in over onze vereniging en over de tocht naar Rome. En veel links naar interessante websites om je tijdens de feestdagen fijn in te verdiepen. Je kunt alle artikelen hier vinden.

Bijeenkomsten in het nieuwe jaar

De evenementenkalender is weer goed gevuld: zie aankondiging van de Fiets- en Wandelbeurzen in februari in Gent en Utrecht, noteer de datum van de ALV van de vereniging: 18 maart en er zijn veel Zoom bijeenkomsten gepland. Op de Fiets- en Wandelbeurs zal de Vereniging veel lezingen houden. Houdt de agenda in de gaten!

Ben Teunissen, Lid van Verdienste, plotseling overleden

Met diep verdriet en grote verslagenheid delen wij mee dat Ben Teunissen, een van de zeer gewaardeerde Leden van Verdienste van onze vereniging, op donderdagavond 27 oktober plotseling is overleden. Op de Verenigingspagina staat een In Memoriam.

De Ontmoetingsdag 15 oktober was een groot succes

In de ruimtes van de abdij klonk de hele dag een opgewekt geroezemoes van alle leden die elkaar na twee jaar weer konden ontmoeten. Na een mooie lezing van Norbertijn Joost Jansen over zijn eigen fietstochten naar bekende en minder bekende pelgrimsoorden was er een uitstekende lunch, klaargemaakt door het organiserend comité. In de middag … Lees verder

Huiskamerbijeenkomsten

Er staan al weer drie huiskamerbijeenkomsten gepland. Kijk bij de Evenementen om te kijken waar en wanneer, er volgen meer bijeenkomsten. Bij Informeren en Ontmoeten staat een overzicht welke Huiskamers er zijn, neem eventueel contact op door op de plaatsnaam te klikken, dan kun je een bericht sturen een de coördinator.

Nu al lid voor 2023

Wordt nu lid: Vanaf 1 oktober geldt een nieuw lidmaatschap tot 31 december 2023. Dus geef je vast op! Kijk op de pagina Alles over het Lidmaatschap voor meer informatie direct op. Je ontvangt dan nog de laatste Omnes van dit jaar. De Ontmoetingsdag is helaas al helemaal vol.

Omnes 24 is verschenen

Omnes nummer 24 met als thema thuiskomen is onlangs naar onze leden toegezonden. In dit nummer veel over thuiskomen na je tocht, weer wennen aan het gewone leven of juist dat leven helemaal omgooien. Daarnaast een aantal artikelen over tochten in en buiten Nederland. Als je nu lid wordt krijg je dit nummer van ons … Lees verder