UMAP


UMAP

UMAP kaarten voorbeeld

Dit is een eerste voorbeeld van de UMAP kaarten.

Er zijn 2 UMAP kaarten, op dit moment staan ze nog in mijn bibliotheek, maar we moeten een bibliotheek van de pelgrimswegen aanleggen. Er is een fietskaart met de 4 fietsroutes, die is zowat klaar.

En er is een wandelkaart. Daarvan is de status:

Via Francigena klaar

Middenroute: klaar zoals deze route nu is, maar Titia is met een update te voet bezig. Dat komt pas later hier tot uiting.

Oostelijke route: Dat is nog niet definitief, want moet nog goedgekeurd door Pieter en Albert. Zij zijn zelf nog aan het wijzigen.

Ik heb er 4 ingebed: 2 stukken van de Oostelijke route, 1 van de Via Francigena en op de fietskaart heb ik de twee rotes door Frankrijk samen afgebeeld. Links op de kaart kun je vergroten en verkleinen, je kunt naar volledig scherm gaan en je kunt ook de andere lagen aktiveren via het schijvensymbooltje.

Huiskamers, Italië evenement en nog meer

De maand april is gevuld met een aantal interessante evenementen, kijk in de evenementen kalender. Onder andere het festival Oude Pelgrimsmuziek ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de Camino Academie op zaterdag 15 april. En begin juni is er een driedaags evenement in kasteel De Haar , waar Italië centraal staat.

Lees ook