UMAP


UMAP

UMAP kaarten voorbeeld

Dit is een eerste voorbeeld van de UMAP kaarten.

Er zijn 2 UMAP kaarten, op dit moment staan ze nog in mijn bibliotheek, maar we moeten een bibliotheek van de pelgrimswegen aanleggen. Er is een fietskaart met de 4 fietsroutes, die is zowat klaar.

En er is een wandelkaart. Daarvan is de status:

Via Francigena klaar

Middenroute: klaar zoals deze route nu is, maar Titia is met een update te voet bezig. Dat komt pas later hier tot uiting.

Oostelijke route: Dat is nog niet definitief, want moet nog goedgekeurd door Pieter en Albert. Zij zijn zelf nog aan het wijzigen.

Ik heb er 4 ingebed: 2 stukken van de Oostelijke route, 1 van de Via Francigena en op de fietskaart heb ik de twee rotes door Frankrijk samen afgebeeld. Links op de kaart kun je vergroten en verkleinen, je kunt naar volledig scherm gaan en je kunt ook de andere lagen aktiveren via het schijvensymbooltje.

Voorlichting in winter en voorjaar

Van februari tot eind april vinden er veel activiteiten plaats waar nuttige informatie voor de tocht naar Rome te vinden is. Vanzelfsprekend de fiets- en wandelbeurzen in Utrecht (23, 24, 25 februari) en in Gent (2 en 3 maart). Maar daarnaast een kleine beurs in Brugge op 25 februari waar uitwisseling via informanten het hoofddoel is: onze vereniging is daar ook. En er gebeurt nog meer.

Kom ook naar de Najaarsbijeenkomst

De jaarlijkse Najaarsbijeenkomst voor leden en niet-leden van de Vereniging Pelgrimswegen naar Rome heeft dit jaar plaats op 28 oktober. We hebben weer een mooie locatie gevonden in de Grote Kerk in Apeldoorn, een bijzonder kerkgebouw uit het eind van de negentiende eeuw. Centraal in het land en goed bereikbaar met openbaar vervoer. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Lees ook