UMAP


UMAP

UMAP kaarten voorbeeld

Dit is een eerste voorbeeld van de UMAP kaarten.

Er zijn 2 UMAP kaarten, op dit moment staan ze nog in mijn bibliotheek, maar we moeten een bibliotheek van de pelgrimswegen aanleggen. Er is een fietskaart met de 4 fietsroutes, die is zowat klaar.

En er is een wandelkaart. Daarvan is de status:

Via Francigena klaar

Middenroute: klaar zoals deze route nu is, maar Titia is met een update te voet bezig. Dat komt pas later hier tot uiting.

Oostelijke route: Dat is nog niet definitief, want moet nog goedgekeurd door Pieter en Albert. Zij zijn zelf nog aan het wijzigen.

Ik heb er 4 ingebed: 2 stukken van de Oostelijke route, 1 van de Via Francigena en op de fietskaart heb ik de twee rotes door Frankrijk samen afgebeeld. Links op de kaart kun je vergroten en verkleinen, je kunt naar volledig scherm gaan en je kunt ook de andere lagen aktiveren via het schijvensymbooltje.

Op 15 oktober: de Ontmoetingsdag

Onze Najaarsbijeenkomst voor leden en niet-leden zal wat eerder zijn dan anders, namelijk op zaterdag 15 oktober aanstaande. We houden de bijeenkomst in de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden en ook voor niet-leden die meer over de Pelgrimswegen naar Rome willen weten. Ga naar de pagina Ontmoetingsdag voor meer informatie en om je in te schrijven.

Nieuwsbrief verzonden

Nieuwsbrief 56 is verschenen en per mail aan alle leden verzonden. De artikelen zijn te lezen via de link. Kijk voor oudere Nieuwsbrieven op de pagina Nieuwsbrief.

Oversteek van Dover naar Calais weer mogelijk

De veerboten van P&O varen weer van Dover naar Calais en maken het mogelijk weer met de boot over te steken als pelgrim te voet. Andere maatschappijen die vanaf Dover varen hebben deze mogelijkheid niet. Je kunt reserveren op de website van de maatschappij. Dat is goed nieuws voor de pelgrims die de Via Francigena vanaf het startpunt in Canterbury willen lopen.

AGENDA mei

Klik hier om bij Evenementen snel in de agenda te komen. Organiseer je zelf een lezing, een tentoonstelling? Meldt het aan ons en wij plaatsen je bericht.

Lees ook